Ontvang een gratis set OK-kaarten
muqhRvVq

Beschikken over noodzakelijke organisatiesensitiviteit en vakkennis

‘De ervaring die we als Stichting Agora tot op heden hebben opgedaan met Onderwijs & KO is een positieve. In een project met betrekking tot voorbereiding en ondersteuning van IKC-vorming op een van onze scholen leveren Marieke Zweekhorst en Sandra de Leeuw een waardevolle bijdrage. Hun aanpak is te kenschetsen als gedegen, transparant en klantgericht. Beiden zijn goed onderlegd met betrekking tot de ontwikkelingen in het werkveld en de mogelijkheden en hobbels die bij IKC-vorming opduiken. Zij beschikken over de noodzakelijke organisatiesensitiviteit en vakkennis. Onderling vullen beiden elkaar goed aan. De benadering is prettig en to the point en de producten die Onderwijs & Ko oplevert zien er zowel qua uiterlijk als qua inhoud prima uit!’

Taco Keulen – Voorzitter College van Bestuur Stichting Agora Zaanstreek

drieballonnen

Zetten medewerkers in beweging

Ter voorbereiding op de ontwikkeling van een kindcentrum heeft Onderwijs & Ko twee teams geholpen om samen één te worden. Ze hebben de medewerkers in beweging gebracht met hun interactieve en creatieve manier van werken. Dit heeft gezorgd voor bewustwording en het heeft medewerkers in hun kracht gezet. Het heeft ze geraakt en positieve energie gegeven. De leidinggevende is gecoacht om de medewerkers nog beter te kunnen begeleiden. Marieke en Sandra gaan de confrontatie niet uit de weg. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar op een prettige manier aan. Dat is fijn werken.

Angelique Marres – Directeur De Drie Ballonnen

WormerWieken (2)

Verdiepend, begeleidend met een kritische blik en vooral “denken in mogelijkheden”

doet mij denken aan Onderwijs & Ko. Een organisatie die bestaat uit twee dames die zeer goed op elkaar ingespeeld zijn en kennis van zaken hebben. De mogelijkheid hebben om zeer flexibel te zijn, zodat een goed resultaat behaald kan worden. Hun inzet, kennis en open houding geeft vertrouwen bij betrokkenen om met hun in gesprek te komen en verder de diepte in te gaan om toekomstige veranderingen te  onderzoeken en te ontwikkelen. Onze weg naar “veranderingsbereidheid” is mede door Marieke en Sandra met een grote stap genomen.

Fie Nieuwenhuizen – directeur ICBS WormerWieken

logo-junis-main-small

Zeer professionele en prettige samenwerking

Wij hebben onlangs samen met Onderwijs & Ko de studiemomenten voor de pedagogisch medewerkers rondom het onderwerp IKC-ontwikkeling vormgegeven. Met ruim 300 medewerkers zijn we in gesprek gegaan over de samenwerking met het onderwijs. De samenwerking met Onderwijs &Ko hebben wij als enorm prettig ervaren. De vormgeving van de scholingsmomenten, de manier van samenwerken en de begeleiding van de avonden zelf is heel prettig en goed verlopen. Sandra en Marieke vullen elkaar als team goed aan en hebben onze medewerkers echt aan het denken gezet. Kortom; wij hebben van de eerste voorbereiding tot en met de evaluatie een zeer professionele en prettige samenwerking ervaren.

Daniëlle Baas – Projectleider IKC Junis Kinderopvang